Het Speelnieuws        

 


Nieuwsbrief van speelotheek Het Speelpunt
Mei/Juni 2006

Aantal leden stijgt nog steeds

Wel kunnen we nog meer nieuwe leden gebruiken. Als u enthousiast bent meld dan een kennis, vriend of vriendin aan. Daarmee heeft het voortbestaan van de speelotheek meer kans. Met de familiedag op 27 mei is er een speciale aanbieding.

Als u dan lid wordt kost het tot het einde van dit jaar slechts 15 euro voor een gezinsabonnement ( persoonsabonnement 12,50 en groepsabonnement 20 )

 

Nieuws van de speelgoedcommissie

71331.jpg (6919 bytes)Met de zomer voor de deur, hebben we het buitenspeelgoed nagekeken en nog wat nieuwe spullen aangeschaft. Te weten een glijbaan en een driewiel step voor onze kleine racers.

Ook werden we blij verrast door de firma "Mattel", die ons een geweldige schenking heeft gedaan. Deze schenking bestaat uit speelgoed voor de gehele klanten kring. Vooral voor de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Zo is er bijvoorbeeld speelgoed van Dora, Dino-artikelen, rammelaars en nog veel meer. Deze spullen zijn op het tafeltje bij de deur uitgestald. Dus komt dat zien!!!!

Namens de speelgoed commissie wens ik iedereen een prettige vakantie,

 

 

Nieuws PR commissie

De Pr commissie plukt de vruchten van haar actieve aanwinstbeleid.

De firma Mattel , bekend van speelgoed van Little People en Fisherprice heeft een grote doos met nieuw speelgoed beschikbaar gesteld voor onze speelotheek.

Dit is natuurlijk fantastisch. Het meeste speelgoed staat inmiddels op onze website www.speelpunt.nl , voorzien van foto. Vanaf 1 juni is het te lenen in uw speelotheek ĎHet Speelpuntí

 b8080.jpg (9919 bytes)

Opgelet

Binnenkort starten de zomervakanties op de diverse scholen weer.

In de schoolvakantie zal de speelotheek gesloten zijn.

Dit betreft de periode 1 juli tot en met 22 augustus. Vanaf woensdag 23 augustus zijn wij er weer.

12065.jpg (23358 bytes)

 

Extra stuk speelgoed

Indien u in de laatste week van 28 tot en met 30 juni voor de vakantie nog wat komt lenen hebt u de kans om 1 extra stuk speelgoed te lenen.

En wel voor de gehele vakantieperiode. Want in de vakantie periode wordt de leentermijn aangepast naar de eerstvolgende openingsdatum.

Dus grijp uw kans voor nog een extra stuk speelgoed.

Deze actie geldt alleen als u in de laatste week voor de vakantie bij ons komt.

 

Gezocht: handige/technische vrijwilliger voor reparaties van speelgoed

Voor het repareren van speelgoed zoeken wij nog een vrijwilliger.

Er is zoveel te repareren dat het niet door 1 persoon gedaan kan worden.

Indien u handig bent en een klein beetje tijd over heeft meld u dan alstublieft aan via info@speelpunt.nl. Wij zouden daar erg mee geholpen zijn.

 

Oproep

Voor de speelotheek zijn we momenteel op zoek naar een stofzuiger, gratis of voor weinig. Tevens zoeken wij een koelkast (tafelmodel).

Wie O Wie kan ons hieraan helpen of kent iemand die ons hieraan kan helpen. Laat het ons weten via 026- 3274620 of via info@speelpunt.nl

 

Familiedag

Op 27 mei is er de familiedag op winkelcentrum Rijkerswoerd. Op deze dag zal er een leuke actie zijn om direct lid te worden van de speelotheek. Tevens worden er ballonnen uitgedeeld.

 

Strandballen

Om de speelotheek te steunen zijn er strandballen te koop voor 1 Euro per stuk. Van de opbrengst hiervan wordt weer nieuw speelgoed aangeschaft.


Het ledenforum op www.Speelpunt.nl

Wij willen ook het forum dat is opgezet nog even onder de aandacht brengen. Hier kunnen de leden en de medewerkers van de speelotheek met elkaar van gedachten wisselen over allerlei zaken. U kunt hier natuurlijk ook vragen stellen over speelgoed en zelfs speelgoed aanbieden of vragen. Ook ideeŽn om de speelotheek te verbeteren zijn natuurlijk van harte welkom. Ook kunt u ideeŽn hiervoor deponeren in de ideeŽnbus in de speelotheek.

U kunt op de startpagina van www.speelpunt.nl klikken op Forum voor leden of rechtstreeks naar www.speelpunt.nl/leden
De gebruikersnaam is: speelpunt
Wachtwoord is: leden

U komt direct terecht in het forum.
We hopen u binnenkort op het forum te mogen begroeten.

 

Natuurlijk kunt u op de website ook het nieuwste speelgoed bekijken.

Vakantiesluitingen tot en met de zomervakantie

Uiteraard wensen wij u en uw kinderen een prettige vakantie!!

Medewerkers Speelotheek Het Speelpunt.