Verhuizing naar Rozet Kronenburg
Terug naar de hoofdpagina.

Laatst bijgewerkt op 13-11-2019.


Speelotheek Het Speelpunt en Rozet gaan samenwerken

             

Wat gaat er de komende tijd veranderen en gebeuren en antwoorden opmogelijke vragen.

Openingsinformatie rond de verhuizing.

In verband met de verhuizing van Speelotheek Het Speelpunt naar de bibliotheek in Kronenburg is de speelotheek gesloten van maandag 11 november tot en met maandag 18 november.

Op maandag 18 november wordt het meeste speelgoed verhuist en met ingang van dinsdag 19 november kunt u speelgoed inleveren en lenen in de bibliotheek Kronenburg en niet meer in de Da Vinci school aan de Slochterenweg.

Uitleengegevens per 18-11-2019:
Uitleenlocatie:

Bibliotheek Rozet in Kronenburg
Kronenburg galerij 7
6831 ET Arnhem.

Openingstijden:
Lenen en inleveren is mogelijk tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
 
Speelotheek medewerkers zijn aanwezig op:
Maandag 14.00-16.00 uur
Woensdag 14.00-16.00 uur
Vrijdag 14.00-16.00 uur
Zaterdag 10.00-12.00 uur

Abonnementen:

Het abonnement voor de speelotheek wordt gekoppeld aan een bibliotheek pas. Heeft u die nog niet, dan krijgt u er een gratis kinderabonnement bij. Heeft u in 2019 een speelotheek abonnement, kunt u in ieder tot 31-12-2019 speelgoed blijven lenen.

De leenperiode van speelgoed wordt verlengd van 3 weken naar 4 weken en kan verlengd worden via de website van de bibliotheek.
Reserveren van speelgoed is voorlopig helaas niet mogelijk.

Er komt alleen een abonnement voor 3 artikelen. Het abonnement van 2 artikelen gaat vervallen.

Contributie voor het lenen van speelgoed betaald u per machtiging en zal automatisch worden verlengd.

Boetes:
Te laat inleveren van speelgoed wordt dezelfde prijs als te laat inleveren van een boek. 0,20 per artikel per dag met een maximum van 2,50

Lenen en inleveren:
Het lenen doet u zelf op dezelfde wijze als het lenen van boeken. Heeft u hulp nodig, kunt u altijd een medewerker van speelotheek of bibliotheek aanspreken.

Het inleveren doet u ook zelf. U kunt het speelgoed niet inleveren via de inleverautomaat van boeken. U dient net als bij het lenen het artikel over een plaat te halen en vervolgens het artikel in een kast te plaatsen. Een vrijwilliger van de speelotheek zal op een later moment het artikel controleren op compleetheid.

Artikelen:
Omdat de bibliotheek ook puzzels in de uitleen heeft, zijn tijdelijk de puzzels van de speelotheek niet te lenen.

Om te voorkomen dat onderdelen kwijt raken in de bibliotheek worden alle plastic dozen van de speelotheek voorzien van tie-wraps. U kunt deze thuis verwijderen en zullen na controle van de vrijwilligers van de speelotheek weer worden aangebracht. De kleine onderdelen zitten verpakt in grip zakjes om deze bij elkaar te houden.

Financieel.
alle financiele zaken zoals abonnementen en boetes worden afgehandeld door de bibliotheek. Betalen kan bij de betaalautomaat in de bibliotheek of met ideal via de website van Rozet

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen, stuur dan een email naar info@speelpunt.nl