Samenwerking partners 
Dankzij de collectie die de vrijwilligers van de speelotheek doen voor Jantje Beton, krijgt speelotheek "Het Speelpunt" de helft van de opbrengst van de collecte. Dit levert weer een leuk extra bedrag op voor aanschaf van speelgoed.


 
Dankzij de lea Dasbergschool heeft onze speelotheek een mooie ruimte om de uitleen van speelgoed te verzorgen.


 
Het Oranje Fonds maakt door de NLDoet dag het mogelijk dat we extra verbeteringen kunnen aanbrengen aan onze uitleen ruimte.


 
Vrijwillige Inzet Arnhem (VIA) geeft adviezen op het gebied van vrijwilligers. Dankzij de vacaturebank van de Vrijwillige Inzet Arnhem weten veel vrijwilligers de weg naar Speelotheek "Het Speelpunt" te vinden.


 
De vrijwilligers van het speelpunt collecteren ook voor het Fonds Verstandelijk Gehandicapten. Ook van deze collecte mogen we de helft van de opbrengst besteden voor de aankoop van speelgoed voor mensen met een beperking.


 
Ome Joops tour verzorgt voor Speelotheek "Het Speelpunt" het vervoer van Speelgoed naar het Kinderdagcentrum Dolfijn in Velp. Hierdoor kunnen mensen met een beperking gebruik maken van het aangepaste materiaal dat onze speelotheek heeft.


 

Alle vrijwilligers van speelotheek "Het Speelpunt" mogen de gratis cursussen van Volare volgen.